Over Kinereva


Kinereva in Balen is gespecialiseerd in kinesitherapie en revalidatie. Onze kinesisten zijn een hecht team en hebben een ongelofelijke passie voor mens en lichaam. Of u nu een kleine leerboost nodig hebt of eerder een lange revalidatie tegemoet gaat, bij Kinereva staat u er niet alleen voor.

Onze hulp nodig?

Zit u ook met een vervelend pijntje, een langdurige sportblessure of een vaste rug?

Een eerste afspraak / intake

Tijdens  de eerste afspraak zal een intake plaatsvinden. Dit omvat o.a. een fysisch onderzoek om het betreffende probleem te bepalen, om alle gegevens te verzamelen . Hiervoor brengt U een klevertje van het ziekenfonds, gsmnummer , e-mail adres,  als ook  uw identiteitskaart mee. Tijdens dit gesprek zullen we het verdere verloop en de praktische afspraken bespreken.

Ervaren en behulpzaam

Onze Kinereva-kinesisten hebben jarenlange ervaring met topsporters en olympiërs uit het wielrennen, motorcross, voetbal, snowboarding, ruitersport,,… Hierdoor kunnen ze hun expertise gebruiken om het probleem meteen vast te stellen en u een persoonlijke en werkende oplossing aan te bieden.

Alles is aanwezig

U hoeft zich geen zorgen te maken, want onze Kinereva-kinesietherapie en -revalidatiepraktijk, in hartje Balen, heeft alles wat u behoeft. Er is zelfs een oefenzaal en revalidatiebad, waardoor u niet van sportcentrum naar sportcentrum moet rijden om uw behandeling weer tot een succesvol en fit einde te brengen.