Over Kinereva


Kinereva in Balen is gespecialiseerd in kinesitherapie en revalidatie. Onze kinesisten zijn een hecht team en hebben een ongelofelijke passie voor mens en lichaam. Of u nu een kleine leerboost nodig hebt of eerder een lange revalidatie tegemoet gaat, bij Kinereva staat u er niet alleen voor.

Onze hulp nodig?

Zit u ook met een vervelend pijntje, een langdurige sportblessure of een vaste rug?

Een eerste afspraak / intake

Tijdens  de eerste afspraak zal een intake plaatsvinden. Dit omvat o.a. een fysisch onderzoek om het betreffende probleem te bepalen, om alle gegevens te verzamelen . Hiervoor brengt U een klevertje van het ziekenfonds, gsmnummer , e-mail adres,  als ook  uw identiteitskaart mee. Tijdens dit gesprek zullen we het verdere verloop en de praktische afspraken bespreken.

Ervaren en behulpzaam

Onze Kinereva-kinesisten, die overigens geconventioneerd zijn, beschikken over jarenlange ervaring in de behandeling van topsporters en olympiërs uit diverse disciplines zoals wielrennen, motorcross, voetbal, snowboarding, ruitersport, en meer. Dankzij deze uitgebreide ervaring kunnen zij het probleem snel vaststellen en u een persoonlijke en effectieve oplossing aanbieden.

Alles is aanwezig

U hoeft zich geen zorgen te maken, want onze Kinereva-kinesietherapie en -revalidatiepraktijk, in hartje Balen, heeft alles wat u behoeft. Er is zelfs een oefenzaal en revalidatiebad, waardoor u niet van sportcentrum naar sportcentrum moet rijden om uw behandeling weer tot een succesvol en fit einde te brengen.